Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #254431 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Witam. Proponuje wgrać nowe mapy na serwer bo aktualnie na serwerze jest bardzo mało map i się ciągle powtarzają, a to się robi troche nudne już powoli. Ja proponuje dodać takie mapy jak : - de_overpass - de_cobblestone - de_mirage - de_cache I tam może jeszcze jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255577 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 To jest pomysł w pierwszej kolejności na serverze jest tylko 3 mapy DD2 Inferno i nuke?(chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255994 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 To jest pomysł w pierwszej kolejności na serverze jest tylko 3 mapy DD2 Inferno i nuke?(chyba) Dlatego składam propozycje żeby wgrali więcej map? Bo dużo ludzi na serwerze narzeka że ciągle te same 3 mapy i to jest lipne i z tego powodu złożyłem propozycje czy daliby rade dodać więcej map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 #257682 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Jestem za dodaniem mapek bo 3 to za mało i nudno może office de_dust de_mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi