Keep calm and Follow me Napisano 4 Stycznia 2015 #253694 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Tym razem po wyrzuceniu wiekszosci graczy, przynajmniej u mnie w konsoli pokazalo: Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 228 Jak poprzednim razem chce sie dowiedziec czy to wina moja czy ze strony serwera? prosze nie zamykac tematu od razu poniewaz jeszcze kilka takich errorow wkleje , wczesniej dzisiaj mialem 2 krotnie inne informacje w konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253750 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 to raczej z serwera bo mnie tez tak czesto kicka z roznymi bledami takimi nie jestes jedyny przewaznie jak ktos pinguje bardzo i lagowac zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253930 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 U mnie również występuję ten bład, to wina serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 5 Stycznia 2015 Autor #254207 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Dzisiaj taki oto komunikat: Host_Error: CL_ParseServerMessage: Bad server message //dzisiaj taki o to komunikat: Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Stycznia 2015 #255321 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Pracujemy nad tym problemem ,nie długo wszystko wróci do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Stycznia 2015 #255322 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi