Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253537 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nick:Foresst Wiek:17.5 Doświadczenie (w byciu adminem):dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 Staż w CS-sie:z 8lat Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:poniewaz na tym serwerze widze malo adminow a sam chcialbym zostac nim mysle ze zostane zaakceptowany:) ,a i gralem tu jeszcze z nickiem "Dolce" wiem ze malo godzin ale sie nadrobi ;P Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:z 3h Kontakt:forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Foresst&Search=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 4 Stycznia 2015 #253612 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nie wiem czy to podanie na serio pisałeś czy na żarty ale jestem na nie : -4 godz w grze (musi być minimum 20 h ) -mało adminów ?! Na serwerze jest ciągle jakiś admin , choćby nawet na twoje marne 4 h zdążyłem dać Ci bana za ping , więc nie odpowiadaj bzdur. -konto na forum założone... godz temu. -jakoś nie widzę abyś na serwerze wyróżniał się grą . Także więc stanowcze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #249504 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Również na nie: - Mało godzin [4h] - 1 post na forum - Nonsteam - Ani razu nie widziałem na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253655 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi