Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253521 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: NaTeO Godzina, data zdarzenia:okolo 18:30 Mapa: de_dust 2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 1 : 1942187 Uzasadnienie Serwer dd2+bf4 , wbilem z powodu nudy spodobał mi się i gram az tu nagle ssy nic dziwnego tylko problem w tym ze dostalem bana a ssow niema . Niewiem jaki admin dal mi bana bez ssow ale sprawa do wyjasnienia,Ssy zawsze miałem i jestem garczem steam wiec nie ma szans ze to moja wina . Prosze o jak najszybsze UB. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : NaTeO [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 1942187 ' [AMXBans] Your IP : ' 79.163.173.19 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253524 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Bardzo przepraszam temat do zamknięcia szukalem ssow pod nazwą de_dust 2 a one są pod halflife .tga Sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253542 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Na życzenie autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253543 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi