Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253236 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: 022 Godzina, data zdarzenia:23:20 03.01.2015 Mapa: aztec STEAM_ID / IP: ' STEAM_2 : 0 : 1204070929 ' , IP : ' 83.24.211.253 ' Uzasadnienie: Dostałem bana za to ze niby czituje , grałem dużo map i nie zostałem zbanowany , akurat na aztec co nie szło mi najlepiej dostałem bana , bez zrobienia ssów. prosił bym o szybki unban , z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253241 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 zastosuj się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Stycznia 2015 #253297 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Proszę http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=21323 Zapraszam Admina kristo do przedstawienia dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253345 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 zastosuj się do wzoru zastosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 4 Stycznia 2015 #253455 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam Tak dostałeś ode mnie bana, dowody mam jedynie tylko słowa ponieważ, akurat w tym czasie nie było HLTV na serwerze (przynajmniej Ja nie widziałem), miałeś 4 akcje spalone moim zdaniem, jedna z nich jest taka iż szedłeś od respa TT i dziwnym trafem patrzyłeś na ścianę jak się idzie na ten drewniany mostek zacząłeś skanować i trafiłeś, bardzo dziwnym trafem przyglądałem Ci się jeszcze dwie rundy i zauważyłem parę akcji w których robiłeś tak samo więc dlatego otrzymałeś ode mnie bana, a screenów nie dałem ponieważ AmxModMenu mi coś się podziało i ss nie mogę robić co drugą mapę. @edit: + do tego tak Ci się strasznie celownik cząsł że miałem powód do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253457 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ale w takim przypadku nagrywa się demko i wtedy się banuje gracza a nie bez dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Stycznia 2015 #253461 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ale w takim przypadku nagrywa się demko i wtedy się banuje gracza a nie bez dowodów Dokładnie, oczywiście gracz dostaje UB, a adminowi Kristo proszę dodać pkt. ostrzeżenia w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Stycznia 2015 #253462 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi