Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #249145 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Ted # Jr. Godzina, data zdarzenia: 3:00 04 2015 Mapa: The_Dust2 STEAM_ID / IP:0:0:83734087 Uzasadnienie: Grałem sobię jak każdy koks i, że było nudno walnęłem jakąś pompe Już mówię co powiedziałem Delt czy jak on tam ma to baba bo jak powiedziałem zrób mi laskie to się obraził. Przyznam rację Delt źle zrobiłem, ale co nie przezwałem cię od kurew czy od dziwek czy coś takiego mordo ja nie jestem taki. Ja duży chłop jestem ja dużo jem ja dużo wiem także nie bój się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Stycznia 2015 #249148 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Z ciekawością poznam zdanie admina banującego na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deft! Napisano 4 Stycznia 2015 #249151 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 http://pokazywarka.pl/ya66k9/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Stycznia 2015 #253125 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ale gdzie perma za to bez przesady bana skracam do jednego dnia jak ktos sie z tym nie zgadza niech edytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Stycznia 2015 #253126 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi