Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253098 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum; - Minimum 16 lat; - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; - Minimum 20h przegrane na serwerze; - Obowiązkowo aktywne konto steam; - Posiadanie mikrofonu;Wzór podania: Nick:LaczekPowraca Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): hmmj miałem juz wiele razy admina na codach miedzy innymi na cs-*****i , cs-**** , cs-**** , cs-****** Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie: okolo Ponad 2 lata Steam / NonSteam: Niestety nie mam steama Dlaczego Ty: hmmm dlaczego ja ... ? Ponieważ miałem juz wiele razy admina na głównie na codach 45k lvl dobrze wychwytuję cziterów , nie łamę regulaminu , staram się pomagać innym graczom jak tylko mogę , staram się również rozmawiać , nawiązywać nowe znajomości na waszym codzie 45k lvl . Wiem wymagań na forum nie mam ale wiem że szybko to nadrobię . Dajcie mi szansę a nie pożałujecie . Pozdrawiam LaczekPowraca (Patryk) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jest to okolo 3-6 godzin wiecie zależy dziewczyna i te sprawy Kontakt: gg , pw forum , ts , jak bedzie potrzeba zaloze skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 4 Stycznia 2015 #249135 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 -Jestem na tak : +Ogarnia +/-NIEZBYT często go widuję ( musisz to zmienić, bo nie zaczęsto przebywasz na serwerze ) +Nie dałeś linku do GT ,ja to zrobię : http://www.gametracker.com/player/LaczekPowraca/80.72.40.110:27027/ Wynika że masz 22 godz. +Jak twierdzisz masz doświadczenie -Brak Steam ( ale gdy jestem na serwerze widzę że gra czysto.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Stycznia 2015 #254144 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 No dobra. Tak więc, Laczek, mam dla Ciebie dobre wieści, jestem na TAK. Powody: - Ogarnięty, - Nie przeklina, - Fakt, faktem nie masz steam, ale no wiadomo co w mojej opinii, - Nie pisze mi na u@, ale to większość, - Podoba mi się jak gra, - Nie wdaje się w kłótnie z innymi. Tak swoją drogą nie chce mi się wierzyć troche, że ogarniasz to w skali 9/10, czyli pluginy są dla Ciebie niczym . Jak będziesz miał czas to wejdź na ts i pogadamy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254693 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Może nie rozpisze się jak koledzy wyżej ale jestem na tak -Widuję dosyć często na serverze, -Dobra znajomość amx, -Często zgłasza na u@, -Dużo godzin na serverze. Jedyny minus to brak steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255006 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Admin przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255007 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi