Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253093 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Siema. Kilka razy sprawdzałem czy na pewno i mogę śmiało stwierdzić że perk: Maksymalne skupienie nie działa. Tzn. nie dodaje 100 expa za każde zabójstwo. Proszę o naprawienie bo fajny perk i można z nim więcej zyskać niż z AWP niż TG. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #249142 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ten perk od kąt pamiętam nie działał, też jestem za naprawieniem bądź wywaleniem go żeby nie zaśmiecało serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Stycznia 2015 #253139 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 perk zostanie naprawiony lub usunięty jeszcze dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Stycznia 2015 #253140 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi