Master Napisano 3 Stycznia 2015 #253092 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 witam. Dzis dostalem bana z powodem abym wstawil screeny na MH, niestety nie mam tych screenow... przejrzałem wszystko gdzie mogly by byc i zadnego pliku z tymi screenami nie posiadam.. ponizej wstawiam wycinek z konsoli. prosze o szybkie rozwiazanie problemu, gdyz chce wrocic do gry. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin 7aro. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Master [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 327925077 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.26.218.191 ' [AMXBans] ======================================= Pozdrawiam: Master edit: wiem gdzie sa ss-y bo juz nie raz je wstawialem (zawsze czyste) ale nie mam nigdzie, juz przeszukałem kompa i te poradniki tez widzialem. Na dowod mojej niewinnosci mozecie sprawdzic demko (HLTV) czekam na wasze wypowiedzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253094 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ss'y masz na 100% masz poradnik http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ szukaj screeny o nazwie : HalfLife00.tga HalfLife01.tga HalfLife02.tga HalfLife03.tga HalfLife04.tga Masz na wstawienie 24h od momentu zbanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253095 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Kurczę masz tutaj poradnik i szukaj, ja też zawsze tak robiłem -,- http://multi-head.pl/topic/23214-wzór-wstawienia-ssów-oraz-gdzie-je-znaleźć/ kurdę teraz wyszło jeszcze, ze spamie, usuncie ten post -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Stycznia 2015 Autor #253144 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Wypowie sie ktoś z "góry "?? Trochę niepokoi mnie ta sytuacja.. A nie chce stracić premki... Przepraszam ze pod swoim postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253161 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Już się ktoś wypowiedział jak Ty to nazwałeś "z góry". 24 godziny albo nie ma ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Stycznia 2015 Autor #253261 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ale gdzie one moga byc? jak nie mam zadnych plikow HalfLife00....04 co mam zrobic ? bo nie chce stracic mojej premki za ktora zaplacilem i mam na niej 122 lvl wiec nie wiem po co wgl mial bym grac z jakimis wspomagaczami.. no ale jak ss mam wstawic to wstawie. tylko gdzie one sa nie ma w folderze cstrike ani w tym co w poradniku bylo napisane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253291 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dałem ci poradnik nie będzie screenów nie będzie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Stycznia 2015 Autor #253346 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 A nie mozecie sprawdzić demka? Bo no jak mam wstaqic te ss jak ich nuw mam... Ja zaplacilem za ta klase premium i nie moge nia grac, co gorasza moge ja stracic za nic. Nie mam nigdzie tych ss-ow.. A admin banujacy u niego nie zapisuja się ss?? Prosze o sprawdzenie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253395 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Demko nie ma nic do rzeczy muszą być SS. masz 24h od momentu zbanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Stycznia 2015 Autor #253357 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ludzieeeee.. Czy wy rozumiecie ze ja nie mam tych ss-ow?? Nie mam ich nigdzie zapisanych na kompoterze... Tak teraz zaczniecie pisac: "musisz je miec " ale ja ich nie mam czy wy sadzicie ze jestem glupi i majac premke 122lvl by gral na jakiś wspomagaczach? Ludzie powiedzcir gdzie sa te ssy w cstrike nie ma ani w tym dla Windows 7 co bylo w poradniku! Zawsze jak mialem robione ssy to wstawiłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253432 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dostałeś screeny a je na bank masz tylko może spalone są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Stycznia 2015 #253441 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Stycznia 2015 #253442 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi