Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253038 Napisano 3 Stycznia 2015 Witam serdecznie ! Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że dostałem nagle taki komunikat: Nick podczas gry: Hastian` Fly in da SKY czas: 22:25, dd2/inf serwer [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Ucieczka przed screenami ' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:1:1385236043' [AMXBans] Your IP: '46.238.126.12' [AMXBans] =============================================== Siara killed Traski with usp Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check yo Mógłbym na prawdę dowiedzieć się, za jaka ucieczkę i za jakie serwy dostałem bana ? Grałem dzisiaj na dd1/dd2/ teraz wróciłem z jaila i grałem na dd2/inf przez 10 minut. Padłem, wchodze na filmweba, i nagle załacza mi się cs z taką rzekomą informacją Nie wiem co mam sądzić na ten temat, wyjasnijcie mi to. Mam jakieś ss ? jeśli tak to chętnie je wrzucę, dodam, że gram od dawna tutaj i wszelkie ss mi zrobione do tej pory wrzucałem. Dzisiaj też bym wrzucił, tylko zastanawia mnie sytuacja, ucieczka przed ss ... ?! Pozdrawiam, hastian
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253040 Napisano 3 Stycznia 2015 To ja cię banowałem a dowody mam 1 screen pokazuje twoje ip i sida a 2 to jak uciekłeś przed screenami http://www62.zippyshare.com/v/29515891/file.html http://www62.zippyshare.com/v/70874603/file.html
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253042 Napisano 3 Stycznia 2015 Stary proszę jaśniej ! Nie uciekłem przed screenami, trenuje w domu, oglądam film, jem kolację, co jakiś czas zmieniam serwa ! Ale to ma być ucieczka ?! Dlaczego nie zrobiłeś ss, wrzucałem wiele razy tutaj. Gram od 1,5 roku tutaj, ani razu mi nie zarzucano oszustwa. edit: mam w takim razie te ss w pliku do wrzucenia ? edit 2: No i na tych screenach przecież na drugim widać na górze, jak pisze, że dopiero dołączyłem, wiec nie rozumiem tych ss
Trik3r Napisano 3 Stycznia 2015 #253049 Napisano 3 Stycznia 2015 Uciekłeś przed ssami, więc UB nie będzie.
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253052 Napisano 3 Stycznia 2015 Wiem że sprawa nie dotyczy serwera dd2#2 , ale chciałem tylko dodać że warto sprawdzić hltv aby to potwierdzić dokładnie , hltv rozwieje wszelkie wątpliwości czy podczas robienia ssów uciekł . Pozdrawiam
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253060 Napisano 3 Stycznia 2015 Dobra dowiedziałem się, że chodzi o moje rzekome takie same ip jak innego gracza na SS ? Podobno miałem inny nick i później zmieniłem ?! Ale jak to możliwe Na bank nie zmieniałem, zaszła pomyłka. Czekajcie jeszcze raz powiedźcie mi, uciekłem przed ss ? Co to znaczy ? Ja po prostu czasami zmieniałem serwa, przez takie coś mam dostać perma ? Mam konto od 1,5 roku, na bank od tego czasu czituję, może troche wiecej szacunku dla doświadczonych forumowiczów
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253064 Napisano 3 Stycznia 2015 Ale STEAM ten sam jest to samo ip
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #253075 Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
3 Sty
8
Najaktywniejsi w tym temacie
Trik3r 1 post
Popularne Dni
3 Sty 2015
8 posts