Master Napisano 3 Stycznia 2015 #253032 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 siema gram morderca od dawna i zauważyłem ze pomimo dodawania w kondyche biegam ciagle tak samo, jak mam 145 kondycji to biegam jak bym mial 45 wgl nie zwiększa sie tempo chodu. wie ktos moze dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 3 Stycznia 2015 #253043 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ja mam tak samo tylko że Reaperem Max w kondyche i biegnę tak samo jak 55 w kondycję Jakiś bug ?? Na ninji też tak miałem A na Elektryku mi się lvl nie zapisują Po zmianie mapy mam znowu 1 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 3 Stycznia 2015 #253051 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Kreatywny tobie moze sie restartuja lvl bo ciagle bugujesz wyzwania... zmieniajac nick ;] tzn jedna literke w niku, wiec moze przez to tracisz lvl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 3 Stycznia 2015 #253063 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Kreatywny tobie moze sie restartuja lvl bo ciagle bugujesz wyzwania... zmieniajac nick ;] tzn jedna literke w niku, wiec moze przez to tracisz lvl ;] no to banik max kondychy u kapitana tj. chyba 120, a z butami komandosa czyli jakies 180 i biega tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 15 Stycznia 2015 #259359 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi