Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252973 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie wiem o co chodz ale dostalem przedchwila bana ze mam niby aktywnego z 24 grudnia.Amx sprawdzil;em ze jakins nick seba i wgl ze na DM ban wiec juz napewno nie ja bo nie gralem na waszzym tym serwie nigdfy.I dodatek sprawdzilem czy mam ss i zadnego od was nie mam z 24 grudnia.Wiec jakim cudem moglem wtedy dostac bana i grac dalej.Nie wiem o co chodzi skad takie samo IP czy jak http://multi-head.pl/topic/50214--/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Stycznia 2015 #253006 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Słuchaj czas minął wstawienia ss'ów, a na wstawienie jest 24h od momentu zbanowania więc Ub nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Stycznia 2015 #253007 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi