Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252807 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: dB.vol.` Godzina, data zdarzenia: - Mapa: - STEAM_ID / IP: 178.23.108.190 Uzasadnienie: To więc tak, wchodzę pierwszy raz na ten serwer i nagle wyskakuje okienko, że jestem zbanowany z powodem "Czitujesz", gdy ja nigdy nie grałem na czitach+nawet takiego nick'u nigdy nie używałem jak "3MB"+mam steam'a na kolejny dowód. Za pewnie został zbanowany ten cheater na całe moje miasto i dlatego ja też jestem zbanowany. Consola: Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Stycznia 2015 #252825 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 jak sam napisales cziter zostal zbanowany i ty masz bana co za tym idzie jezeli odbanujemy ciebie to i on wroci do gry na co pozwolic nie mozemy jedyna opcja na sciagniecie bana to 100 reklam ale ty zdecyduj czy warto ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Stycznia 2015 #252827 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi