Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252802 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Wymienie konto origin za konto na steam z cs:go z otwartym rynkiem. Na origin znajdują się gry takie jak: FIFA 14,dead space, BF3, dragon age, battlefield hardline beta. Kontakt gg: 13613215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252903 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Miałeś na tej fifie 14 FUT? Jeśli tak, daj screeny ze składami oraz ligą (wraz z sezonami). PS. Dead Space i BF3 nie powinieneś wymieniać, 70% użytkowników Origin ma je, gdyż były za darmo w jakimś czasie Ps2. Dodatkowo FIFA 14 , CS:GO nie równa jeśli chodzi o cenę, tak więc nie wiem czy wymieniłbyś się na taki ewentualny deal, bo też większość steamowców ma więcej niż jedną grę na platformie. No ale powodzenia w poszukiwaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252968 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jest jakaś strona przez którą można się zalogować na FUT ?? bo już w to nie grałem sporo czasu a pobierać mi się tego znowu nie chce Dodam że mogę to wymienić nawet na konto PSC co jest z 25zł chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Stycznia 2015 #253586 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi