Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252766 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nick: FireFeather Wiek: 16lat Doświadczenie (w byciu adminem): Admina miałem na kilkunastu serwerach z czego większość były to cod mody. Znajomość AMXX (W skali 1-10) :7-8/10 Staż w CS-sie: W cs gram 8 lat Steam / NonSteam: Steama mam, jednak wolałbym grać na ns ponieważ na steamie mnie ścina. Dlaczego Ty: Nie lubię się kłócić i jak tylko mogę to staram się pomagać nowym graczom jak i zwracać uwagę jeżeli ktoś łamie regulamin, a nie ma admina. Nie wyzywam go tylko kulturalnie się do niego zwracam. Dość często w nocy grają cheaty, a zazwyczaj wtedy adminów nie ma. Robię wtedy demko jednak zanim ta osoba otrzyma bana to może napsuć sporo krwi. Myślę, że nadaje się na admina, ponieważ znam regulamin i stosuje się do niego oraz na innych serwerowniach nikt nie miał do mnie żadnych pretensji. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia, ale mniej więcej po 6-7h. Kontakt: GG, Steam, TS, forum, tele w razie potrzeby też Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/FireFeather/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Stycznia 2015 Premium VIP #252769 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Aby dostać admina musisz grać na steam. Na chwilę obecną zamykam . Chcę zobaczyć, że posiadasz tego steam'a i na nim grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Stycznia 2015 Premium VIP #252770 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255568 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Oczywiście jestem na tak,bardzo często widać go na serwie,trafne strzały na u@,nie było problemów z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 7 Stycznia 2015 #255684 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nic innego tylko na TAK. Często widziany spoko botek któremu truciciela oslabili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255689 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jestem na tak -steam -ogarnięty -widze go często na serwerze -ma doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255731 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Oczywiscie że TAk -Kulturka jest -Pomocny - Nie umie grac - Caly czas na serwie jest Dobry bedzie z Niego Admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255771 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Stycznia 2015 Premium VIP #256246 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi