Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252753 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Odwołanie od bana Nick $kwaRa SteamID STEAM_2:0:174488020 SteamCommunity ID 76561198309241768 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Cheater Destroyed Wykonano 02.01.2015 - 18:16:09 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ][swiateczny Klimat!] ^ 1shot1kill.pl SteamID Admina Ukryty Zbanowany na Multi-Head.pl [ ONLY DD2#2 ][swiateczny Klimat!] ^ 1shot1kill.pl (de_dust2) Uzasadnienie: Gram na tym serwerze juz jakies 2 tygodnie, od 2 dni co chwile dostaje kicki ze niby mam aktywnego bana ale nie mam zadnych screenow, moge normalnie wchodzic na serwer a admin mowi ze mam aktywnego. Nie przypominam sobie zebym dostal bana. Dostalem kiedys jak gralem tu jeszcze przed przerwa w cs-a ale wtedy dostalem ssy , wstawilem na forum i bylo wszystko ok a teraz nie wiem za co mam niby tego aktywnego a moge wchodzic na serwer. A tutaj link do mojego tematu z wstawionymi screenami: http://multi-head.pl/topic/41551-unban-kwara/#entry224125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252815 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dostałeś takiego bana , poneiważ monotonnie wchodziłeś na serwer na aktywnym banie . Screeny Tobie robiłem ja i Masta_Yoda żadnych z tych screenów nie pokazało się na forum więc dlatego masz bana takiego a nie innego . Termin na wrzucenie screenów minął więc jedyną szansą dla Ciebie na UB jest zrobienie 100 reklam sieci własnoręcznie . Pozdrawiam Dówód że ssy były robione: http://iv.pl/viewer.php?file=32736159068578637185.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Stycznia 2015 #252818 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ani na ip ani steam id czy tez nick nie widze zadnych screenow dla tego gracza jedynie cheater destroyed ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252820 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Wszystko wyjaśnione SS były robione 03.01. to już jest po terminie aby uzyskać ub 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252821 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie było można go zbanować z tego względu że cały czas wyskakiwało "Gracz jest już zbanowany" Nie było można go wg zbanować dlatego poprosiłem o takiego bana Strikera . SS potwierdzający że ssy były zrobione jest u góry , raczej sobie tego nie wymyśliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252826 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi