nsk17 Napisano 3 Stycznia 2015 #252603 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Siemano, przed chwilą dostałem bana pod tytułem "'ban na VAC, pa" i tu chciałbym przedstawić pewną sytuację, gdzie wcześniej nie grałem w cs'a bo miałem dłuższą przerwę(ale za to mój brat grał tylko że w cs:go) i jak zacząłem znów grać, gdy wszedłem na steam patrzę sobie i jest ban na vac za cholere nie wiem skąd on się wziął bo odkąd mam steam czyli od 2010 roku nie grałem/używałem ŻADNEGO czita czy tym podobne, pytam się brata czy może on jak grał w go czy na czymś nie grał też mówi że nie i co dalej mam począć? czy już nie zagram sobie na tej serwerowni na steam bo jest ten zasrany ban z dupy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252610 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Bana na VAC`u za darmo nie rozdają, a wręcz przeciwnie, są potwornie powściągliwi. Skoro ten ban się jednak znalazł, nie wpadł znikąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nsk17 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor #252614 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No dobra, czyli ten steam moge sobie odpuścić już tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252618 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Możesz nawet sprzedać jako unikat z VAC banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nsk17 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor #252620 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A i czy da radę się jakoś dowiedzieć coś więcej na temat tego bana, za co i kiedy on został nałożony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252624 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Masz napisane od ilu dni jest ban, wątpię czy się dowiesz za co. Zapomnij też o jego zdjęciu, niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252631 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Steama możesz już odłożyć w kącik nic już z tym nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252632 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi