Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252477 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nick: [MC][Rych...M.D Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem już Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Bo wieczorami nie ma za dużo adminów a gra dużo osób na cheatach, a nie lubie takich osób i to jest nie fer wobec graczy grających czasto... chce aby był pożadek i spokój Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1.3-4 h Kontakt: 42447165 moje gg jesli bd przeba dam nr telefonu http://www.gametracker.com/player/Poin%5Bt%5D/80.72.40.110:27008/ http://www.gametracker.com/player/Bohater%5BM3%5D/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252488 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Śmieszny jesteś jak składałeś podanie to patrzyłeś czy spełniasz wymagania ??? Bo myślę że nie. Zobacz GT jest przegrane tylko 26h, więc jestem na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 3 Stycznia 2015 #252489 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jestem na TAK, widuje Go na serwerze, kulturalny, przyjazny dla graczy /oczywiscie zna sie na pracy admina //mega i po co sie spinac? GT w porzadku na + //co za roznica Mega na ilu nickach? wazne ze gra czesto. Nie nabijajmy postow w jego podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252493 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No tak ale Gt lepiej miec na jednym koncie a nie na dwoch i na zadnym z nich nie ma 50h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 3 Stycznia 2015 #248759 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Może i gra, ale multikonto na forum dyskwalifikuje Cię z tej posady. Jestem na NIE. Link do zbanowanego profilu: http://multi-head.pl/user/2058-rychu/ Jest to gracz, który odszedł wraz z Magikiem z sieci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252604 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 sory mam zgodę aby wpisać tu 2 linki bo grałem na 2 nickach wiesz wiesz... i łącząc 2 nicki mam przegrane godziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252607 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 wyimaginowany to że kiedyś odeszłem to nie znaczy że już na zawsze pomysl co piszesz i tyle na ten temat... nikt Ci nie kazał się tu wypowiadać proste tak samo Mega_small Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252608 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Rychu za to z jakim gestem, zwyzywałeś wszystkich z środkowym palcem wyprostowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252626 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 nikt Ci nie kazał się tu wypowiadać proste tak samo Mega_small Każdy ma prawo wypowiadać się w podaniach. Nie było mnie w tych czasach kiedy to się działo. Niby wszystko się zgadza ale nie podoba mi się, że masz GT na dwóch kontach. Nie wiem czy jest to dozwolone. Godziny powinny być przegrane na jednym nicku, a nie na dwóch czy na dziesięciu i sobie zsumować godziny. Skąd mamy wiedzieć, że to na pewno Ty? Na tą chwilę jestem na NIE. Kojarzę Cię z serwera ale mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252644 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie jestem w stanie się powstrzymać. Będę nad wyraz grzeczny: WYPIERDALAĆ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252645 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi