Danonkowy Napisano 27 Lutego 2016 #403175 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Nick:DanonkowyPotwor Wiek:18 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na jednym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 na 10 Staż w CS-sie:3 Lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty:Kto jak nie Danonek Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonkowy Napisano 27 Lutego 2016 Autor #403206 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Nick:DanonkowyPotwor Wiek:18 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na jednym serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 na 10 Staż w CS-sie:3 Lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty:Kto jak nie Danonek Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 godzinki https://www.gametracker.com/player/DanonkowyPotwor%20%3AD/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 27 Lutego 2016 #403208 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Ja jestem na nie: - nie dogadujesz sie z adminami - brak kultury - nie znasz regulaminu - nie stosujesz sie do zasad obowiazujacych na serwerze - Dlaczego Ty:Kto jak nie Danonek - masz osiemnaście lat, a nie potrafisz rozbudować swojej wypowiedzi. - lista Twoich banów (9) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 27 Lutego 2016 #403241 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 na NIE - często się unosisz - amxbans świeci Twoją osobą - łamiesz regulamin - często się sprzeczasz - uzasadnienie beznadziejnie napisane.. - śmiem wątpić w Twój wiek, gracze w tym wieku starający się o rangę administratora powinni się choć trochę postarać pisząc podanie w końcu ma być ono przekonujące, Twoje nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 27 Lutego 2016 #403242 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Osobiście jestem na NIE. -Kultura... -Regulamin? Nie znasz go (8 banów uznanych, jednego nie liczę) -Spora część administracji za Tobą nie przepada. -Lubisz cwaniakować . -Słabe uzasadnienie. +Wiek. +Czas jaki poświęcasz na grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 28 Lutego 2016 #403303 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 ja również na NIE brak znajomości z regulaminem brak kultury jak i widać w amxbansie podanko napisane w 1 minute mogłeś wysilić się,nie przekonuje mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 28 Lutego 2016 #403341 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Łamiesz regulamin i nie przestrzegasz kultury.Popraw się i pokaż, że masz te 18 lat. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi