Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252418 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 klasa : inżynier bron: mp5 Moze postawic dzialko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 3 Stycznia 2015 #252463 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 jestem na nie, klasa moze dobra ale zaczeli by stawiac wszedzie dzialka i jak tu grac? jest Sentry Gun - troche wysilku i kazdy postawi dzialko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252471 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jestem na nie działko i Sentry Gun przy SG dużo się męczysz żeby je zniszczyć i jeszcze do tego działko to już za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252623 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Tylko wtedy takie działko miałoby 400hp i nowe można by było postawić dopiero po zniszczeniu tamtego. Obrażenia zależne od inteligencji. Grałem kiedyś na takim serwerze i rzeczywiście bylo to irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 5 Stycznia 2015 #254130 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Klasa zbędna , trochę za słaba , działko w jej przypadku mogło by mieć 400 hp aby łatwo było go zniszczyć zaczęły by się zbędne problemy z łamaniem przez graczy regulaminu , już teraz się często zdarza ze ktoś złe stawia sg,a po za tym było by to zbędne obciążenie serwera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 5 Stycznia 2015 #254131 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi