Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252392 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: RYLU Godzina, data zdarzenia: 02.01 godzina 23:15 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: 83.22.254.194 Uzasadnienie: prosiłbym Was o unbana, nie mam screenów, bo szanowny wszechwiedzący admin nie miał ochoty zrobić, no ale urządzić festiwal banowania to już miał czas. Widocznie na tym serwie nie można mieć statów większych niż 100, bo automatycznie lecisz, przykre trochę, no ale niech będzie. Dodatkowo powodem mojego bana był "aktywny" a z tego co wiem, to ostatnio dostałem unbana ze screenami, więc mam 2 prośby: 1. to unban, 2. chciałbym sie dowiedzieć dlaczego bany lecą jak z rękawa dla niewinnych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 2 Stycznia 2015 #252399 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 1 sprawa- leciały bany dla tych co czitowali (ich nie brakowało) oraz dla tych, którzy grali na aktywnym banie (w tym Ty) 2 sprawa- fakt, miałeś robione ss'y i je wrzuciłeś. Jednak z tego, co mówi amxbans miałeś jeszcze raz robione ss'y, których nie wrzuciłeś- stąd ban Dowód? Proszę bardzo http://scr.hu/47cc/zcibl Mam już taki zwyczaj, że gdy wchodzę na serwer sprawdzam, czy ktoś nie gra na aktywnym banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252405 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi