Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252310 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Nick: Squbany Wiek: 16 prawie 17 (styczeń 21) Doświadczenie (w byciu adminem): Poprzednia wersja cs'a Source z 2 lata na serwerach typu FFA i 4Fun Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Spełniam wszystkie warunki bycia adminem, jestem osobą miłą dla graczy, staram się dobrze rozwiązywać problemy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6 godz Kontakt: tel. 887680198 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Squbany/91.185.185.117:27051/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252321 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 17 lat, staż w csie 7 lat. Nie kojarzę Cię w ogóle. W kontakcie zamiast nick do steama to nr telefonu, ciekawe.. Nie wątpie, że jesteś miły i że się starasz, ale link do gametracker'a nie działa, na serwerze Cię widywałem bardzo rzadko.. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252336 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Nie nie widziałem cię ani razu na serwerze zamiast kontaktu steam, nr telefonu? Czuje, że trochę to podanie pod kolorowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 3 Stycznia 2015 #234069 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jestem na nie. Nie widuje Cie za często na serwerze , link nie działa, więc pewnie 50 godzin przegranych nie ma Popraw aktywność pokaż się jakoś i zgłoś się ponownie za jakiś czas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252767 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi