Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252230 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Nick:Szlendi Wiek:21 Znajomość AMXX (x/10): 10 Staż na forum: Wiem, że krótki, ale da się nadrobić Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Przede wszystkim chcę pomóc graczom w amxx'ie, tym, którzy niezbyt rozumieją o co w tym wszystkim chodzi, robienie Round Sound'ów, przerabianie pluginów, tworzenie klas do COD Moda, ale ogólnie chodzi mi o rozwijanie własnych umiejętności i dążenia do bycia jak najlepszym. Kontakt: PW / GG 348815 Pozdrawiam. Mateusz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Stycznia 2015 #252233 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Zdecydowanie jesteś z nami za krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Stycznia 2015 #252234 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi