guciu_ Napisano 2 Stycznia 2015 #252205 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Nick: guciu_ Wiek:19 Data rejestracji na forum: 2 kwietnia 2013 Czas spędzony na forum: 8d 14h 47m 58s Doświadczenie w ocenianiu: Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie jeszcze nigdy nie obsługiwałem AMXBANS (zawsze musi być ten pierwszy raz ) : Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Dlatego ,że chce pomóc Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: myślę ,że 2,5 spokojnie Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) TAK Coś od siebie: Chciałbym spróbować ,ponieważ jeszcze nigdy nie miałem takiej przyjemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254932 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Zestaw na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255832 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Zestaw PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Stycznia 2015 #257842 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi