Lyubov Napisano 2 Stycznia 2015 #252061 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam! Mam taki mały problem. Otóż, 01.01 br. (wczoraj) gracz o nicku: Jestem BobeK dostał ode mnie ss'y. Dzisiaj przeglądając amxbans zauważyłam, ze owy gracz ma zdjętego bana. Weszłam na forum zobaczyć czy wstawił ss'y. Nie zauważyłam żeby gdziekolwiek one były ani w zakładce ffa ss'y ani odwołanie od bana. Więc stąd moje pytanie: Czy ktos mu zdjął bana tak poprostu czy o co chodzi? Nick gracza: Jestem BobeK Steam ID: STEAM_0:0:19974760 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Stycznia 2015 #252066 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ktoś kto ma dostęp do logów niech to sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 2 Stycznia 2015 Autor #252213 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dobra mozna zamknąc temat, ss'y były wstawione w jakiejś innej zakładcie dopiero po przeszukaniu połowy forum je znalazłam, a ub dawałes ty Strajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Stycznia 2015 #252231 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi