FILO Napisano 2 Stycznia 2015 #251978 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam chcialbym poruszyc taka sprawe o Sentry Gunie kladzionym przez ct na hali tt .. moim zdaniem powinno byc to tez zabronione gdyz terro ciezko sie poruszac i pilnowac hostow ....wiem ze zabronione jest gdy to tt kladzie w tym miejscu Sentry ale wydaje mi sie ze w odwrotna strone tez tak powinno byc co o tym myslicie?przed hala ok i po za nia ale na hali powinno to byc zabronione ..gdyz wiekszosc tt pilnuje hostow w tym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 2 Stycznia 2015 #251981 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Jestem ZA ! Nie raz się z tym spotkałem że runda dopiero się zaczeła a tu wbiega jeden z CT i stawia SG, a ty nawet nie zdążyłeś się ruszyć. Jak najbardziej powinno to być zabronione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252026 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Jak wyżej. Zgadzam się z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 2 Stycznia 2015 #252032 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Skoro Ct ma za cel wybic team TT lub zabrac hosty to sg postawione szybko w hali pomaga osiągnąć cel mapy. Mnie też to czasem denerwuje ale jak jestem w ct to sam tak robie tak jak każdy z was którzy się tu wypowiadacie. Wiec jak dla mnie bez sensu zabraniać czegos co pomaga osiągniecie celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Stycznia 2015 #252393 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Sprawa zostanie przedstawiona @aquax jesli zgodzi się to punkt zostanie do regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Stycznia 2015 #252394 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi