Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251947 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry:Mate Godzina, data zdarzenia:13 40 dzisiaj ban Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:83.6.237.192 Uzasadnienie: Moje demo http://www17.zippyshare.com/v/39179963/file.html Dostalem dzisiaj bana na serwie dd2 only # 2 i zrobiono mi ssy ktorych nie mam w folderu cstrike. 31 grudnia dostalem bana ale normalnie mialem ssy w folderze. dodac ponadto ze sprawdzalem dzisiaj na innym serwie czy jak zrobia mi ssy czy bede mial i tez ich nie mam takze cos jest nie tak w kompie. jak dostalem 31 grudnia to mialem csa w innym folderze a wczroaj csa odinstalowalem i zainstalowalem bo mi sie cos walil i teraz mam na inym dysku i wlasnie teraz mi te ssy sie nie zapisuja. Mozna to sprawdzic z skype z udostepnieniem ekranu ze jak dostane ssy t ich nie ma w folderze cstrike ale to jest troche zabawy takze nie wime czy ktoremus adminowi sie bedzie chcialo bawic ale to jak cos stracicie graczy jak nie bedziecie pomagac niech sie wypowie admin co mi dal bana dlaczego ban albo gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 2 Stycznia 2015 #251949 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 My nie chcemy demka tylko twoje ss poszukaj dokładnie i w poprzednim odwołaniu przeczytaj dokładnie poradnik masz na to 24 godziny żeby je wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251950 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Masz poradnik jak znaleźć ss'y http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251951 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 no kurde chyba napisalem ze wszedzie szukalem , dodam ze mam windows 8 i na lapku gram i nie wyszukuje mi wg plikow i tego nie widac gdzie moglbym miec to. jak napisalem na iinym serwie poprosilem admina zeby mi zrobil ssy i tez potem nie bylo ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251957 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ss'y na 100 % były zrobione jak nie wstawisz nie dostaniesz ub jedyna szansa to 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251958 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ale nie rozumiesz ze na innym serwie tez zrobiono mi ssy ii ich nie mam ?? a np nie mozna zobaczyc na demko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Stycznia 2015 #251962 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 W takim razie jedyną opcją na UB jest zrobienie 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Stycznia 2015 #251963 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi