Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251929 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry:KQLY ~ Godzina, data zdarzenia: 16:24 Mapa:de_inferno STEAM_ID / IP: 109.231.31.39 Uzasadnienie: O 15:30 zostałem zbanowany i wstawiłem ssy, które były czyste i oczywiście dostałem UB Po wejściu na serwer ,rozegraniu dwóch rund ,znów dostałem bana ,że niby mam aktywny ,a przed godziną dostałem UB. Tutaj wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'aktywny' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1764439316' [AMXBans] Your IP: '109.231.31.39' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Stycznia 2015 #251940 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Na ip masz 3 aktywne bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Stycznia 2015 #251941 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Stycznia 2015 #251943 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi