Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251824 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry:Mate Godzina, data zdarzenia:13 40 czy jakos tak dzisiaj Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Witam , dostalem przed chwila ssy i nie mam ich poprostu kur.. nie wiem czemu. ostatnio jak dostalem 31 grudnia to normalnie byly zapisane na cs strike halflife od 00 do 04. teraz powiny isc dalej te numery i powinny byc a ich nie ma. nie ma w ogole zadnych plikow zeby byly dzisiaj zapisane. i co mam z tym zrobic ?? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Mate [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.6.237.192 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Stycznia 2015 #251826 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Łap poradnik http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Pamiętaj masz na to 24h od momentu zbanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251830 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 patrzylem na ten poradnik ale kurr.. nie ma tych ssow bo by zapewne lecialy dalej z numerami. admin ten co mi robil ssy moze sie jakos wypowiedziec czy cos ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Stycznia 2015 #251834 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 W takim razie jedyną opcją na UB jest zrobienie 100 reklam naszej sieci. Dodam tylko, że nie ma takiej opcji abyś tych ss'ów nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Stycznia 2015 #251835 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi