Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #241124 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Witam, nie wiem czy tylko mnie to denerwuje, że wszyscy gracze posiadający klase premium (a jest ich dużo) mają przebranie wroga. Wg. mnie jest to nie potrzebne bo i tak klasy premium są bardzo udoskonalone. Ja bym rozumiał że 2/3 klasy mają ubranie wroga no ale wszystkie? W dodatku gracze, którzy 1 raz wchodzą na serwa nie wiedzą co sie dzieje. Według mnie przesada. Zapraszam do dyskusji na ten temat i wyrażania swoich opinii PS. Pewnie i tak nic sie nie zmieni, ale nie zaszkodzi chociaż spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251626 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Z tego co mi się wydaję to przebranie wroga posiadają tylko 2 klasy premium, więc jaki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251668 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Przebranie wroga wem że ma Stalker i czołgista ale ze zwykłych klas to nie wiem jak tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251794 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ja zawsze jak widzę jakieś premium to z przebraniem wroga a w opisie klasy o tym nie pisze. Dlatego ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 2 Stycznia 2015 #251907 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 MiniCzarnyDziałaJP Co ty wymyślasz? 2 klasy mają przebranie wroga a tobie to już się nie podoba.. Płacisz? To masz. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252024 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Możliwe że tak się dzieje, bo np. dziś widziałem gościa na klasie strzelec wsparcia który kucając był widzialny normalnie :] Także bugów na pewno jest co nie miara. Tak na marginesie- maksymalne skupienie nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Stycznia 2015 #252401 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Z tego co mi wiadomo nie wszystkie klasy premium posiadaja przebranie wroga , sprawdzimy to i jeśli będzie coś nie tak naprawimy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Stycznia 2015 #252402 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi