Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251500 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nick: ZieLony RasTa ( Kiedyś ZieLOnY(NzU) , zielony~ ) Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach i nie tylko bo miałem także swoją sieć Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: z 6-7 lat Steam ID: STEAM_0:1:3758166 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/185.36.170.7:27028/top_players/?query=Zielony&Search=Search Dlaczego TY .!: Uważam, że znam się na rzeczy i jednak na serwerze potrzeba dodatkowej pomocy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 2 h do 5 h zależy Kontakt: Steam: Zielony Rasta ^^ PW: Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251786 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 hmmm pare godzinek brakuje od wymaganych godzinek ale to juz lajcik mysle, reszta jest ok. Masz moje TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 2 Stycznia 2015 #251792 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Raczej Tak. Widać go ogarniety i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251861 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Wielkie tak : -Widzę go dużo na serwie -Godziny nadrobi -Wiek -Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 2 Stycznia 2015 #252000 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 jestem na nie dosyć, że masz prawie 10 godzin to jeszcze za każdym razem gdy wejde na serwer widze cie na spectcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #252108 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ja te na nie brakuje ci godzin na serwerze nie zgaszasz na u@ i tak jak kolega napisał siedzisz dużo na spec pewnie nabijając godziny, na forum ledwie 2h i 6 postów daj się trochę poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 3 Stycznia 2015 #252916 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie spelniasz wymagan. Spróbuj zlozyc podanie za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 3 Stycznia 2015 #252917 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362073 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi