Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251311 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nick: YosemiteSam Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka serwerowni i serwerów, również MH cod 200 jakiś czas temu Znajomość AMXX (W skali 1-10): AMXMODMENU 9/10 trochę trzeba sobie przypomnieć Staż w CS-sie: kilka ładnych lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: wróciłem do CS i wracam na stare śmieci chce dalej pomagać w rozwijaniu się serwera oraz karać tych którzy nie przestrzegają regulaminu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok 2-3h dziennie Kontakt: forum, steam, ts3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/YosemiteSam/80.72.40.110:27008/ chwilowo minimum ale rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 1 Stycznia 2015 #251363 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jestem na NEUTRAL +Steam +Doświadczenie -Kilka razy cię widziałem na serwerze Prawie cię nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 1 Stycznia 2015 #251439 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 hmm nie znam Ciebie nie wiem jak adminujesz nie wiem czy zglaszasz na u@ no i nie wiem jak bardzo dostepny na ts'ie cz tam steam reagujesz wiec powiem ze z tym zartowalem znam Ciebie sporo czasu i teraz jak wrociles do gry to widze jak czesto wbijasz do gry, na ts'ie sporo czasu jestes, zglaszasz na u@ chyba ze jest taka mozliwosc powiadamiasz na ts'ie, jako ze miales admina i doskonale wiem zeogarniasz ta funkcje wiec jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 1 Stycznia 2015 #251478 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Na TAK - czesto na serwerze - przyjaznie nastawiony do graczy - zna sie na tej robocie ;p *boci minami :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251483 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jestem na tak Steam Godziny Doświatczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 2 Stycznia 2015 #251905 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ja na neutral. Nie jesteś znany na servie, daj się poznać ludziom. Wbij czasem na Ts'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252619 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Z serwera Cię w ogóle nie kojarzę. Może raz Cię widziałem. Na razie jestem na NIE. Daj nam się lepiej poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252806 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jestem na tak +steam +godziny +ogarniety +zglasza na u@ +swoj chlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Stycznia 2015 #252909 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jestem na tak +steam +godziny +ogarniety +zglasza na u@ +swoj chlop Podpinam się ; ) Po za tym znam go trochę i wiem, że sobie poradzi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 3 Stycznia 2015 #252982 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jestem na tak. -czas, -steam, -znany Myślę, że sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Stycznia 2015 #252985 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jestem na Duże TAK - steam - miły - czas - doświadczenia Myślę ,że poradzi sobie z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 3 Stycznia 2015 #252992 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 teraz wszyscy na admina beda podania po 5 min gry na serwie skladac ...pograj troche i dopiero zloz jak narazie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Stycznia 2015 #253404 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 malo cie widzialem na serwie i tak jak inni pisza pograj troche wiecej wbijaj na tsa kontaktuj sie z adminami poprzez U@ zglaszajac nieprawidlowosci a napewno zmienia zdanie narazie jestem neutralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Stycznia 2015 #253452 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Admin przyznany na okres próbny .Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 4 Stycznia 2015 #253453 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi