sizkowy Napisano 27 Lutego 2016 #403041 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Nick : sizkowy Wiek : 21 Doświadczenie w byciu adminem : gram w csa od 2007roku (tak jak mam steam) wiec dużo wyjasniac nie musze, adminowalem na wielu serwerach, lecz zadnej swojej sieci ani H@ nie miałem Znajomość AMX : 9 (każdy server ma coś swojego więc na 10 nie zasługuje) Staż w CSie : jak już wcześniej pisałem od 2007roku z przerwami będzie jakies 6-7lat Steam : STEAM_0:0:17102853 Dlaczego ja : widać że jest dobrze hostowany i ma dobrą opiekę, nie jest to byle jaki szajs . takiego serwera szukałem, mogę logować codziennie i na server i na forum - co jest chyba najważniejsze . jak trzeba to potrafię się wkurzyć i odpowiednio ukarać osobę która na to zasługuje, kulturalny i spokojny do czasu . adminowanie będzie dla mnie przyjemnością tutaj Czas jaki codziennie poświęcam na CS'a : minimum 2godziny, zdaża się dużo więcej bo pracuję na zlecenie więc czasu mam sporo Kontakt : oczywiście na steam : Mateoo_PL, numer telefonu w sprawach pilnych mogę podać na steam Link do GT : http://www.gametracker.com/player/sizkowy/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sizkowy Napisano 27 Lutego 2016 Autor #403094 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 edytowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 27 Lutego 2016 #403204 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Niestety nie spełniasz jeszcze wszystkich warunków: minimum 30h gry na serwie Musisz dobić godziny aby podanie przeszło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 28 Lutego 2016 #403381 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tak jak powiedział kolega , wymagamy 30 h na serwerze musisz dobić godziny i złożyć podanie ponownie za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 28 Lutego 2016 #403382 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi