Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251164 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nick: GreaT Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem wiele ale to wiele razy admina , także posiadałem własną serverownie więc ogarniam to. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10. Staż w CS-sie: 11 lat. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Ponieważ bardzo się do tego nadaję. Ogarniam AMXX i jestem naprawdę szczery zawszę pomogę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-7 h dziennie. Kontakt: 52302782 <-GG /////// Steam: GreaT GT: Nie mam zbyt za dużo tych godzin ale to nadrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251177 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełniasz podstawowych wymagań. W gametracker nawet cie nie znajduje to o czym tutaj mówić. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Stycznia 2015 #251180 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi