Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251081 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nick: E W E L I N K A Wiek: 20lat Doświadczenie (w byciu adminem): posiadam, wielo krotnie byłam adminem serwera COD Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9 Staż w CS-sie: 2-3lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Miałam przerwe ponieważ dzisaj dopiero wróciłam ze szpitala ale tak to gram codziennie,forum nadrobiłam,nie wyzywam graczy,gracze mnie lubią. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Cały Dzień Kontakt: -Steam b0dziuu -forum -gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 1 Stycznia 2015 #251087 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 hahaha no to piszesz ze jestes kobieta a tu ,,Doświadczenie (w byciu adminem): posiadam, wielo krotnie bylem adminem serwera COD ,, jestem na nie jasna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #247742 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 tez neutral jestem codziennie po kilka H i nei widzialem cie wogole w tym tygodniu... do tego co zauwazyl FILO zostalo edytowane ale steam b0dziuu tez cos do dziewczyny nie pasuje wbij na TS3 pogadamy to zmienie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251143 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Neutral +Steam +AMXX -Staż w CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251144 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Na nie malo cie widze na serwerze,nadrob wiencej godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251147 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Zdecyduj się jakiej płci jesteś b0dziuu, oszustów nie trawimy na tej sieci. Idź na zlewik. Tak jestem nietolerancyjnym homofobem i dobrze mi z tym. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi