Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #250780 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nick: rqeu Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na cod mod na kilku serwerowniach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 Staż w CS-sie: około 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ, jestem w stanie zaprowadzić porządek na serwerze, odróżniam dobrego gracza od oszusta i jestem uczciwy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 godzin do nawet 6, w zależności od tego czy bardzo mi się nudzi Kontakt: Steam: rqeu Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/rqeu/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 1 Stycznia 2015 #250786 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nie mam do ciebie zastrzeżeń Zgłaszasz cheaterów na u@ i często widoczny na serwerze. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251055 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jestem na TAK -wiek -staż -steam -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251639 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Stycznia 2015 #252771 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi