Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #250705 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Data i godzina:01.01.2015 3:27 Nick admina/gracza, który zawinił: [TPS] Trawa Pali Stres Dowody:Brak Świadkowie:Serwer Uzasadnienie:Admin nie reagował na nic ponieważ gdy go wielokrotnie prosiłem na u@ o sprawdzenie jednego gracz nie zrobił tego, a ten gracz jak leciałem w powietrzu czly czas dostawałem od niego heady. TPS naduzywa admina chocby do tego żeby zmuszac wszytkich do grania speedhackermi kto nie grał speed hackerm został wywalany z serwera admin nie regował na prosby i caly czas spamował. Prosze ozabranie mu admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 1 Stycznia 2015 #250706 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 przedstaw jakies dowody same slowa nie wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 1 Stycznia 2015 #250713 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Po pierwsze gdy napisałeś mi na u@ o sprawdzenie gracza zrobiłem to i stwierdziłem, że nic nie ma. Po drugie pytałem się czy gramy speedhacker'ami i wszyscy powiedzieli, że tak dopiero ja weszli nowi gracze poprosiłem ich parę razy o wzięcie tej klasy, a gdy tego nie zrobili kick'nołem bo pozostali gracze się skarżyli. Było mało osób i mała mapa (wiocha), chciałem, żeby wszyscy mieli równe szanse i żeby było trochę ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Stycznia 2015 #251129 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 TPS Trawa Pali Stresy czy my mamy serwer tylko z speedhacker'ami ,co to za wymyślanie nowych zasad ?Czy może za dużo %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 1 Stycznia 2015 #251228 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 No było po 3 osoby w team'ie to chciałem żeby było ciekawiej. I może trochę Dobra sorry chciałem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Stycznia 2015 #251688 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Do tego ze admin nie reagował na u@ nie masz żadnych odwodów . jeśli chodzi o zmuszanie graczy do grania speedhackerami to admin za to ukarany w odpowiednim dziale . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Stycznia 2015 #251689 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi