Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #250684 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Siemanko, widzę że moi znajomi ze steam grają u was na serwerze, więc postanawiam wbić. hmm. ale tutaj proszę: BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 593 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : piki [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.238.124.218 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Error: server failed to transmit file 'sound/misc/humiliation.wav' Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Nie wiem kto to jest piki. Mam stałe, łącze więc w gre nie wchodzi reset routera. Po 2 mam steam i nie potrzebuję się odpalać. Chcę jeszcze pograć więc bądzcie dobrzy i dajcie ub! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 1 Stycznia 2015 #250685 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 nie ma opcji zebysmy zdjeli tego bana poniewaz cziter zostanie odbanowany z drugiej strony nie wiemy czy to nie ty;) jedyna opcja to zrobienie wlasnorecznie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 1 Stycznia 2015 #250686 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi