Cthulhu2 Napisano 31 Grudnia 2014 #250609 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Z początkiem Nowego Roku, nowe postanowienia, nowe plany, itp... A co ze zlotem ? Z początku może się to wydawać BARDZO daleki plan. Ale spójrzmy prawdzie w oczy, część z nas ma prace i takie rzeczy trzeba planować dużo wcześniej, GWARANTOWANE wakacje, lub ferie ze szkoły. Więcej nie mogę napisać, bo jestem wcięty i Marlenka mnie opierdziela że pisze śmieci. Temat do zredagowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Stycznia 2015 #250765 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Możesz mnie zapisać Co do organizacji to daty nie ma sensu ustalać bo wiele może się wydarzyć. Z pewnością wakacje, na 99% ta sama miejscówka oraz skład większy niż rok temu! +zajebiste tagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 1 Stycznia 2015 Autor #250849 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 No jeśli to samo miejsce to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolincia Napisano 9 Stycznia 2015 #256439 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ja się piszę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi