Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250397 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry:REKSIO Godzina, data zdarzenia: Dzisiaj się dowiedziałem przed chwilą. Mapa: Nie mam pojęcia . STEAM_ID / IP: 31.6.162.75 Uzasadnienie: Dostałem dzisiaj bana wstawiłem normalnie ss'y admin sprawdził ale odpisuje mi że mam 2 aktywne bany . Zdziwiłem się ponieważ na serwer wchodzę dopiero 1 raz na serwer a mi się spodobał . Z tymi banami nie mam nic wspólnego . Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Grudnia 2014 #250402 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Double temat. http://multi-head.pl/topic/49627-ssy-by-reksio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Grudnia 2014 #250403 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Grudnia 2014 #250400 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi