Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250315 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Nick: [DJ]FreeZzz Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Adminem byłem dużo razy i umiem odróżnić skilla od cheatera Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Z rana widzę codziennie z 3-4 cheaterów... Wejdzie admin, nic z tym nie zrobi ja mu mówie ze mam demko jak cheatuje, a Admin nic, żadnej reakcji, pytam się admina czy wejdzie na jakiś ts i mu podam linka, a admin nic nie zrobi w tej sytuacji, więc chcę tego dopilnować! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-6h ( jak szkoła 3h ) Kontakt: Team Speak3 , Skype ( nazwa : kufaah < zdjęcie z dziewczyną > Proszę moje podanie rozpatrzeć z powagą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250331 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=[DJ]FreeZzz&Search=Search Prosze jest 8 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 31 Grudnia 2014 #250339 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Na neutral -widze cie roznie na serwie -NonSteam (sam nie mam wiec nie nie wypowiadam) -tylko 8 godz. -Nawet ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250418 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 -Raz lub dwa cię widziałem na serwerze -Mało godzin +Dobra znajomość amx +Niby dobre doświadczenie +W miarę ogarnięty +Zgłasza chetarów Bardziej na TAK A co do tego demka to przecież sam możesz zgłosić cheatera na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250422 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Matrixx jak ty wchodzisz raz na dwa dni to się nie dziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250427 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 jestem na tak jest aktywny na serverze (niewiem czemu piszecie ze nie , ja go widze czesto) dobra znajomosc amxx jedyne do czego sie mozna przyczepic to nonsteam i malo postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250431 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Matrixx jak ty wchodzisz raz na dwa dni to się nie dziw Raz na dwa dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250456 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Twoje GT: http://www.gametracker.com/player/%5BDJ%5DFreeZzz/80.72.40.110:27027/ Nie posiadasz konta steam, konto dla podania, nie potrafisz edytować swojego postu i podać GT. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250600 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Tak więc, moje zdanie jest takie, że jestem na NIE, powody : - Kłamiesz, bo jak ja wchodze rano ( od 9 do 10 ) widze i banuje, a Ciebie jakoś nie ma. - Nie piszesz nigdy na u@ - Jak ogarniasz AMX w skali 9/10 to Pluginy są dla Ciebie niczym - Widziałem jak grałeś na WH - Nie masz wystarczającej ilości minut - Nie masz Steam (Ale większość zna moje zdanie na ten temat) - I nie chce mi się wymieniać dalej ... Tak więc moje zdanie jest na NIE. I następnym razem lepiej nie pisz pod swoim podaniem, jak chcesz wstawić GT to nie, żebyśmy sami znaleźli, bo to Twoje zadanie, a nie nasze. Istnieje tajemnicza opcja edycji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251299 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 -konto pod podanie -brak steama -mało cię widać na serwie Niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251750 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: http://multi-head.pl/topic/49868-poprzedni-temat-mam-cos-do-wyjasnienia/#entry265422 Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi