Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250267 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: mmessi34 Godzina, data zdarzenia: około godziny 15:00 2014-12-31 Mapa: Nie wiem. STEAM_ID / IP: 0:0:44488375 Uzasadnienie: Kuzyn wszedł na serwer FFA i dostał bana za "AWP Script". Nie wiem czy dostał bana od admina czy automatycznie, ale ja skryptów nie używam zresztą większość na steam nie działa. Możliwe, że dostał bana za oprogramowanie myszki ale na to nie mam wpływu. Jeżeli chodzi o tego kuzyna to siedziałem obok na łóżku a on grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Grudnia 2014 #250424 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ban od pluginu jedyna opcja na UB to wykonanie wlasnorecznie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Grudnia 2014 #250425 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi