Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> PODANIE ? Play Hard Go Pro

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:? Play Hard Go Pro

Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem w cs .16. miałem swój serwer ts i cs do mix i mm 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że dam radę :D komendy amx kick amx ban pause unpause da się rozpracować :D poza tym jest wiele osób które chętnie pomogą oraz mama i tata google :D 

Staż w CS-sie: 8 lat w tym 2 lata   non steam 

Steam / NonSteam: steam

Dlaczego Ty: Jestem dojrzałą osobą , bardzo zmotywowaną  której zależny na grze na serwerach MH  oraz ich prawidłowemu rozwojowi głownie   dd2 co sprawiło że postanowiłem podać swoją kandydaturę na admina. Czesto gram wieczorami w nocy i wtedy wiedze że po prsotu brakujke admina który by wtedy był i interweniował gdy są gracze afk  , osoby wulgarne  którym nie zależy na graniu.  Postanowiłem coś zrobić z tym stąd moja decyzja o prośbę o admina.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 8 h w zaokrągleniu dziennie w zależności od obowiązków jakie mam. Lecz dopasowuje sie do oczekiwań jakie są na mnie stawiane. 

Kontakt: Steam

http://www.gametracker.com/player/%E2%98%85%20Play%20Hard%20Go%20Pro/91.185.185.20:28075/

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...