Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250064 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry:N20-Matix Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa: nie wiem STEAM_ID / IP:193.59.18.124 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : N20-Matix [AMXBans] Reason : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 193.59.18.124 ' [AMXBans] ======================================== Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym banem ? Może to pomyłka ? W każdym razie czekam na odpowiedź i szybkie rozpatrzenie sprawy. Pozdrawiam, N20-Matix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Grudnia 2014 #250065 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ban ze wczoraj jezeli odziedziczyles po kims IP wystarczy ze resetnisz router i bedziesz mogl grac dalej samego bana nie zdejmiemy poniewaz odbanowalibysmy czitera .... jest opcja zrobienia 100 reklam na ub ale sam zdecyduj czy jest sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #250072 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 O zresetowaniu routera mogę zapomnieć, ponieważ takowego nie mam. Posiadam lokalny internet radiowy. Wszyscy jego użytkownicy mają ten sam adres IP. Miałem podobną sytuacje kiedy to mój niedaleko zamieszkały kolega dostał SSy. Gdy dostał UB ban znikął. Jednak w tym momencie wątpie, aby ktoś z okolicy doastał bana. Sieć naszego lokalnego dostawcy liczy 20-30 domostw z których może 2-3 osoby (w tym ja) właczyło kiedykolwiek Couter-Strike'a. Jeżeli nie ma opcji na zdjęcie bana to cóż trudno. Dziękuję za grę na waszym DM'ie. Jeszcze raz pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Grudnia 2014 #250093 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 twoja decyzja jak zmienisz zdanie masz mozliwosc zrobienia tych reklam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Grudnia 2014 #250094 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi