Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249899 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Nick: Johnny Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem bylem w cs 1.6 okolo pol roku ale to bylo jakies 3 lata temu. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3 musi mi ktos odswiezyc pamiec Staż w CS-sie: Sam nie wiem dokladnie ile gram w cs ale cos pewnie okolo 5 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Poniewaz mam doswiedzenie z tlumaczeniem ludzia podstaw gdy potrzebuja pomocy. Ludzie ktorzy stale bywaja na serwerze wiedza kim jestem i nigdy nie mialem zadnych spin z graczami. A po drugie jako pierwszy pisze podanie a admina na serwerze jeszcze nigdy nie widzialem, a czasami naprawde by sie przydal. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wciagu tygodnia mam jakies 60h. Kontakt: skype: swjasiu123, steam: swjasiu123, telefon , no i oczywiscie teamspeak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 30 Grudnia 2014 #249914 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Na nie -Popraw aktywność na forum -3 H na serwerze ? Tak pisze mi na GT http://www.gametracker.com/player/Johnny/91.185.185.20:28190/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 #249964 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Na pewno wiecej niz 3 H. Ale co ja moge wiecej powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251110 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Na Nie -Forum -GM -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Stycznia 2015 #254099 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi