beoer Napisano 30 Grudnia 2014 #249858 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Data i godzina: po 22, dzisiaj. Nick admina/gracza, który zawinił: FILO Dowody: http://www61.zippyshare.com/v/75406504/file.html Świadkowie: Raczej nikt Uzasadnienie: Co jakiś i przez jakiś czas pisałem na u@ by ktoś sprawdził gracza. Żadnej reakcji ze strony administratora - Nic, żadnego zejścia na specta, czy poinformowania że gracz czysty. @FILO do Ciebie nic nie mam, ale to trochę przesada - Z tego co wiem przy napisaniu na u@ administrator jest "ostrzegany" dźwiękiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 30 Grudnia 2014 #249863 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ten gracz zostal przezemnie zbanowany i sprawdzony ;] chwile po tym jak spamowales dziekuje i pozdrawiam spojrz najpier i dopiero wypisuj glupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 30 Grudnia 2014 Autor #249876 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ten gracz zostal przezemnie zbanowany i sprawdzony ;] chwile po tym jak spamowales dziekuje i pozdrawiam spojrz najpier i dopiero wypisuj glupoty No nic, twoja reakcja do najszybszych się nie zalicza ale to nic Żadnych głupot nie pisze. Sama prawda - Poza tym jaki spam? hę? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 30 Grudnia 2014 #249886 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No nie wiem czy sama prawda bo widze nie widziales ze gracza zbanowalem wiec jak dla mnie to glupoty i tyle .. no twoj spam co chwile pisales i z adminow nie bylem tylko ja na serwerze z tego co pamietam a przyczepiles sie do mnie do jedynego goscia ktorego to zainteresowalo i zbanoiwal danego gracza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Grudnia 2014 #249894 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Sprawa wyjaśniona, tak jak filo napisał, sprawdził i zbanował, tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Grudnia 2014 #249895 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi