Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249450 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: ShPer0 Godzina, data zdarzenia: 19:50 2014/12/29 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:677490459 SS'y: http://www42.zippysh...26825/file.html Uzasadnienie: No więc taka sytuacja. Wbijam na server, kupuje kałacha, idę sobię na longa, patrzę na róg, wychyla 2 typów, jeden za drugim, wpadły 2 kille, idę dalej, po prawej przy skrzynce jest kolejny, 3-ci kill, na rampie zabijam 4-go CT'ka, plantuje pakę, idę na longa i padam z rąk ct w double doorsach. Po zrespieniu kupuje kałacha, nejdy i w drodze na longa dostaje bana, a nie cheatowałem. Jeden z ssów jak mówi Seek jest czarny, nie wiem czemu tak jest, ale nie miałem z tym nic wspólnego. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam, Szpero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Grudnia 2014 #249589 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 za te ssy UB nie dostaniesz dziwne ze akurat pierwszy screen czarny .... jedyna opcja to zrobienie wlasnorecznie 100 reklam sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Grudnia 2014 #249590 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi