Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249275 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: Bialy Murzyn Godzina, data zdarzenia: 9:10 Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: 'STEAM_2:0:862718912' Uzasadnienie:Siemka przyznam się grałem na wh ale tylko na tej mapce nigdy nie używałem wh ale paru gości wpadło z wh i aimem wiec się wkurwił.. bo mi rank psuli proszę o od-banowanie bo mi bardzo zależy na tym serwie bo się fajnie gra i fajna atmosfera . Proszę o od-banowanie już się więcej nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249276 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 grałem na CoD 400 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Grudnia 2014 #249280 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 jedyna opcja na ub to jednorazowa szansa przez zrobienie wlasnorecznie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Grudnia 2014 #249281 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi