Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #248976 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry:Widzewiak Godzina, data zdarzenia:18.20 29-12-2014 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Widzewiak [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 197072040 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 81.219.39.132 ' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie: Witam Wydaje mi się że doszło do nieporozumienia, admin chciał zbanować kogoś innego. Dołączyłem do gry z wysokim pingiem i nawet nie udało mi się nikogo zabić. Gram na waszym serwie już od pewnego czasu, kilku graczy na pewno mnie po nicku zna, nigdy nie było ze mną problemów, pełna kultura i czysta gra. W związku z tym proszę o szybkie oraz pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Widzewiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #248982 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Proszę admina Veni Vidi Vici o przedstawienie dowodów masz na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Grudnia 2014 #249831 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 24h minęły, proszę o dodanie pkt ostrzeżenia dla Admina w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Grudnia 2014 #249832 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi