UnT[t] Napisano 29 Grudnia 2014 #245396 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Sygnatura Tematyka: Ruch Chorzów Rozmiar: Tak, żeby było dopasowane do sygnatury tutaj na forum Napis: NRŚL GANG lub coś z Ruchu Chorzów, herb i takie tam ( w prawym dolnym rogu mój nick : UnT (nick napisany kolorami niebiesko/biało/niebiesko Inne uwagi: Nie ma uwag, proszę, żeby było to dobre wykonanie, licze na dobre prace, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #245342 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 29 Grudnia 2014 Autor #249062 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Napisy za banalne, ma ktoś photoshopa ? Jeśli nie to nawet nie zaczynajcie prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #249065 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Sygnatura: http://iv.pl/images/76013653488596438400.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 29 Grudnia 2014 Autor #249094 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Mało widoczny napis, a nie macie jakiś innych obrazków, robicie we dwóch ten sam, macie PhotoShop ? Ja tu oczekuję profesjonalizmu, a nie za przeproszeniem badziewia(bez obrazy). Mam brata grafika i jak on to zobaczył to wyśmiał Wasze prace. Pewnie zadajecie sobie pytanie czemu on mi jej nie zrobi, ponieważ ma zepsuty komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 29 Grudnia 2014 #249130 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Za profesjonalizm się płaci, a z takim podejściem tym bardziej. Ja nie zadaje sobie pytania czemu brat ci tego nie zrobi, tylko czy ktoś ci się w ogóle weźmie za tą prace po tym co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 #249139 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 30 Grudnia 2014 Autor #249314 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Za profesjonalizm się płaci, a z takim podejściem tym bardziej. Ja nie zadaje sobie pytania czemu brat ci tego nie zrobi, tylko czy ktoś ci się w ogóle weźmie za tą prace po tym co napisałeś. Ty chyba nie widziałeś profesjonalizmu, że piszesz, że za to się płaci, przecież to co oni zrobili(Graficy) zrobi "prawie każdy". Krytyka może być motywacją, dlatego pisze jeszcze raz, że to badziewie i słowa nie cofnę, popatrz na to sam, przyjrzyj się i sam oceń w skali 1-10, jeśli ocenisz wyżej niż 3 to jesteś niezapoznany z grafiką wgl. Sylwia kopiować każdy potrafi z google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249382 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja mógłbym poprawić pracę, ale jeśli tak do tego podchodzisz, to nie mamy o czym mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249456 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ty chyba nie widziałeś profesjonalizmu, że piszesz, że za to się płaci, przecież to co oni zrobili(Graficy) zrobi "prawie każdy". Krytyka może być motywacją, dlatego pisze jeszcze raz, że to badziewie i słowa nie cofnę, popatrz na to sam, przyjrzyj się i sam oceń w skali 1-10, jeśli ocenisz wyżej niż 3 to jesteś niezapoznany z grafiką wgl. ine obrazki za takie zachowanie nie powinni wogole robic nic dla cb za takie chamskie zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 30 Grudnia 2014 Autor #249495 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja mógłbym poprawić pracę, ale jeśli tak do tego podchodzisz, to nie mamy o czym mówić. No fajnie by było, ja po prostu Was z krytykowałem, nie obraziłem, bo na prawdę zależy mi na dobrej pracy. ine obrazki za takie zachowanie nie powinni wogole robic nic dla cb za takie chamskie zachowanie A Ciebie nikt nie prosi o wstawianie prac, nie masz pojęcia o grafice, a wrzucasz mi skopiowany obraz, nie nabijaj postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249506 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To jak masz brata takiego ,,grafika" to niech Ci ściągnie program i się ucz a nie siedzisz przed komputerem, krytykując inne prace. Chcesz lepszą pracę to pisz do grafika płatnego, proste? Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 30 Grudnia 2014 Autor #249509 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 To jak masz brata takiego ,,grafika" to niech Ci ściągnie program i się ucz a nie siedzisz przed komputerem, krytykując inne prace. Chcesz lepszą pracę to pisz do grafika płatnego, proste? Proste. Brat bawi się w PhotoShop, zapłacił, aby mieć te program. A z resztą ja nie lubie kombinować w programach, ja tylko proszę o dobrą pracę, jak na taką sieć serwerów sam powiedz, że grafików powinno być dużo i na wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249517 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No już nikt Ci nie zrobi pracy, za te ataki na ludzi. Proponuję zamknąć temat i nie spamować utaj. Każdy robi prace jakie potrafi, każdy się ucz, jak już powiedziałem chcesz gtafika ,,na wysokim poziomie" to zapłać mu i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 30 Grudnia 2014 Autor #249521 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja nie atakuje tylko krytykuję, a to może motywująco wpłynąć na nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249658 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Wywiązał się niepotrzebny spam, a po reakcjach innych użytkowników widzę, że żadna praca nie wpłynie, dlatego temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249659 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 #249660 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia zrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi